Åsa

 Wilnurs Dans                                                                                                                 
Det finns Dans i Kungsbacka: Streetdance, Hip-hop, Salsa, Zumba, MTV Dance

                                                        

MTV Dance & Fusion (ungdomar)

MTV DANCE FUSION : Det är en klass där vi blandar olika street-stilar, allt från hiphop till modern nutida dans. Detta är något som passar alla, kille som tjej, nybörjare eller rutinerad dansare. Det kommer vara en nivå för alla och vi garanterar mycket energi, svett och fart. Koreografierna liknar det man ser på MTV musikvideos. Vi är inte bara en dansgrupp som man kommer och dansar i en gång i veckan utan vi är en familj som under terminens gång kommer hitta på roliga saker tillsammans för att lära känna varandra bättre. Några saker vi kommer att göra är att uppträda, åka ut och resa plus en massa andra roliga aktiviteter. Valfria träningskläder, vattenflaska och ett glatt humör.

Låter detta som en kurs för dig? Skynda dig då och anmäl dig till denna nyhet! Det är först till kvarn som gäller, platserna är begränsade! Bring it on!

Dag: Söndagar, kl. 16:00-16:45

Pris: 1700:-, 12ggr.

Ålder: 12-17 år. Start: v. 36

Adress: Åsa Fritidsanläggning, Bollvägen 131
434 54  Åsa.  Anmälan

   

Zumba Kids (start v.36)

Zumb Kids

Zumba för barn

Zumba®Kids: Är lekfull dans för barn. Passen är fyllda av energi och koreografierna är speciellt anpassade för barn, till musik som de älskar och känner igen. Zumba®Kids ökar barnens koordinationsförmåga, fokus och självkänsla. Här får barnen lära sig lättare danssteg, känna rörelseglädje och framförallt ha riktigt roligt.

Pris: 1200:-/12ggr.

Ålder:  4-7- år, kl. 16:00-16:45 och 8-12 år, kl. 16:45-17:30.

Dag: Torsdagar. Start v. 36

Dropp In: 150:-

Adress: Åsa Fritidsanläggning, Bollvägen 131
434 54  Åsa. Anmälan

Zumba Fitness

Zumba för vuxen

 Zumba Fitness

Zumba® Fitness: Är en enkel dansklass där vi till latinska rytmer skakar höfter, rör oss till musiken och får massor med träningsglädje. Du tränar kondition och koordination i en mix av latinamerikanska dansformer och musik blandat med enkla koreografier till de senaste hitsen. Koreografin är lätt att följa och passar perfekt till just den låten som strömmar ur högtalarna just då, efter en låt är det dags att börja med en ny – med en helt annan koreografi. 

Dag: Torsdagar, kl. 17:40-18:40

Pris:  1350:-/12ggr

Drop-In: 120:- Ring gärna före passet.

Start v. 36

Anmälan

Adress: Åsa Fritidsanläggning, Bollvägen 131
434 54  Åsa.

OBS

KLIPPKORT ÄR GILTIGA EN TERMIN!