Onsala

Wilnurs Dans  [divider]

Zumba Fitness10711071_10152446791597266_2604357823903810177_n

 

 

 

 

Zumba® Fitness: Är en enkel dansklass där vi till latinska rytmer skakar höfter, rör oss till musiken och får massor med träningsglädje. Du tränar kondition och koordination i en mix av latinamerikanska dansformer och musik blandat med enkla koreografier till de senaste hitsen. Koreografin är lätt att följa och passar perfekt till just den låten som strömmar ur högtalarna just då, efter en låt är det dags att börja med en ny – med en helt annan koreografi.

Dag: Måndagar, kl. 17:30-18:30.

Pris: 1350:-/12ggr.

Ålder: 12+    Anmälan
Drop-In:
150:- Ring gärna före passet. Start: v. 32

Plats: Galaxen Kvarnväg 2 , aktivitetssalenOnsala.

Mobil: 0704803002.

OBS: KLIPPKORT ÄR GILTIGA EN TERMIN!

Kontakt 

 

 

[divider]

 

                                                            

                                                             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MTV DANCE FUSION Jr (barn)

Det är en rolig & fartfylld kurs full med dansglädje. För alla barn som gillar att streeta loss. Vi tränar på olika danssteg, uttryck och rytmkänsla. Lektionerna innehåller även inslag av improvisation för att ge utlopp för barnens egen kreativitet.  Vi blandar olika street-stilar, allt från hiphop med fokus på kreativitet. Detta är något som passar alla, kille som tjej. Koreografierna liknar det man ser på MTV musikvideos.

Vi är inte bara en dansgrupp som man kommer och dansar i en gång i veckan utan vi är en familj som under terminens gång kommer hitta på roliga saker tillsammans för att lära känna varandra bättre. Några saker vi kommer att göra är att uppträda, åka ut och resa plus en massa andra roliga aktiviteter. Valfria träningskläder och vattenflaska.

Låter detta som en kurs för dig? Skynda dig då och anmäl dig till denna nyhet! Det är först till kvarn som gäller, platserna är begränsade! Bring it on!

Instruktör: Wilnur Rudberg

Ålder: 8-12 år.

Plats: Galaxen Kvarnväg 2 , aktivitetssalenOnsala.

Dag: Måndagar kl. 14:00-15:00, Star: v.32

Pris: 1200 kr/12ggr

Anmälan 

[divider]

MTV DANCE FUSION (ungdomar)

Det är en klass där vi blandar olika street-stilar, allt från hiphop till modern nutida dans med fokus på kreativitet. Koreografierna liknar det man ser på MTV musikvideos. Dansstilarna blandas friskt beroende på vilken typ av låtar som lärarna använder sig av, men uttrycket är alltid fräscht och ligger i tiden med vad som är “inne”. Du kommer garanterat fastna! Detta är något som passar alla, kille som tjej, ny började eller rutinerad dansare. Vi garanterar mycket energi, svett och fart.

Vi är inte bara en dansgrupp som man kommer och dansar i en gång i veckan utan vi är en familj som under terminens gång kommer hitta på roliga saker tillsammans för att lära känna varandra bättre. Några saker vi kommer att göra är att uppträda, åka ut plus en massa andra roliga aktiviteter. Valfria träningskläder, vattenflaska. Låter detta som en kurs för dig? Skynda dig då och anmäl dig till denna nyhet! Vill du vara med så tveka inte på att anmäla dig.  Det är först till kvarn som gäller, platserna är begränsade! Bring it on!

Instruktör: Wilnur Rudberg

Ålder: 11-17

Plats: Galaxen Kvarnväg 2 , aktivitetssalenOnsala.

Dag: söndagar, kl. 14:00-15:00 Nybörjare

Söndagar, kl. 15:00-16:00 Fortsättning

Pris: 1700 kr/12ggr, Start: v. 32

 Anmälan

Kontakt

Leave a Reply

en_USEnglish