Travel

ZUMBA PÅ LOSINJ 2014

Vem som helst kan följa med och helt frivilligt delta i Zumbapass. Vi reser tillsammans med Zumbainstruktörer och deltagare från hela Sverige.

Utöver en massa Zumba så kommer det att bjudas på andra danspass såsom merengue, salsa och bachata m.m, samt andra träningsformer. Även Yoga I soluppgången eller så kan man bara njuta av stranden och solen hela resan om man så vill.

Vi erbjuder flera träningspass och varvar det med inspirerande föreläsningar, allt i fantastisk miljö och klimat, du plockar det som passar dig och din resa. Vem som helst kan följa med och helt frivilligt helt delta i aktiviteterna.

Skärmavbild 2016-03-06 kl. 13.02.49Inga måsten, bara ren njutning på dina villkor!Dom som vill får lära sig grunderna i salsa, merengue, bachata, cumbia, reggaeton, cha cha cha och magdans.


Träning i soluppgången, eller så kan man bara njuta av stranden och solen hela resan om man vill.Vi lovar dig en upplevelse med mycket glädje, energi och roliga klasser. Ta med din kompis, eller partner på en oförglömlig resa. Lär känna nya vänner, slappna av och få massor med energi.

Resans pris 8395:- / inkl. yg, transfer, boende (del i dubbelrum), halvpension & all träning ingår.

Leave a Reply

en_USEnglish