HALLOWEEN DANCE PARTY

HALLOWEEN DANCE PARTY

27 septiembre - 2016 Event, Nyheter, Uncategorized Leave a comment

Vi kör «Bus eller Godis” den 31 oktober i Åsa med alla barn som vill vara med oss! Det mörknar ute och hösten är här! Med mörkret kommer också alla busiga spöken, monster, pumpor och andra läskiga figurer fram! Och vi vet att de längtar efter danskalas!
Kom in alla danssugna barn mellan 4-12 år på Halloween med våra häxor och spöken, det finns många här som vill träffa dig. Vi bjuder på massor av dans, lek, spökliga överraskningar och kanske en och annan godis… 
Klä ut dig i din läskigaste kostym kom och skräm oss ordentligt! Den som skrämmer oss allra mest vinner ett spökligt pris.!

HALLOWEEN DANCE PARTY 2020

Stanna INTE hemma på Halloween! Det mörknar ute och hösten är här! Med mörkret kommer också alla busiga spöken, monster, pumpor och andra läskiga figurer fram! Och vi vet att de längtar efter kalas! 🎈 Vi vill bjuda alla party & danssugna barn mellan 4-12 år på Halloween fredagen den 30/10! 👻 Det blir massor av dans, lek och kanske en och annan godis… 🍭 Så hoppa i din läskigaste, coolaste, sötaste, finaste, monstrigaste outift och ta med dig dina kompisar så dansar vi loss!

Deja un comentario